POLİTİKA:
TRT'ye Tepki Gösterdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ''Burada televizyon kanallarından 3-5 tanesi var akşam yayınlayacakları da şüpheli, hele bir tanesi var TRT hepimizin vergisi ile kurulan bir TRT var. Şimdi bu TRT'nin bu seçimlerdeki bir mukayesesi yapılmış Recep Tayyip Erdoğan'a 500 saatin üzerinde öbürlerine 3 saat 7 saat arasında bir şeyle güya adil bir propagandaya fırsat veriyor. Ey TRT'nin yöneticileri genel müdürleri, haber müdürleri söylüyorum Allah nasip eder bir sorumluluk üstlendiğimde bu adaletsizliğin hesabını sormazsam namerdim.'' dedi.

Çorum'da MHP'nin kazandığı ilçeleri gezen Bahçeli, ilk olarak Sungurlu ilçesine gitti. Burada partililer tarafından karşılanan Devlet Bahçeli daha sonra Sungurlu İlçe Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Bahçeli'nin gündeminde TRT ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Ağır eleştiriler yönelten Bahçeli, ''Sizler kamu kurumu niteliğindeki bir yerin yöneticilerisiniz. Bu televizyona eğer bir patron arıyorsanız, bu Recep Tayyip Erdoğan değil RTÜK'ten sorumlu Başbakan Yardımcısı değil, bunun patronu millettir.'' ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku