POLİTİKA:
SP Polatlı'da Geçersiz Oy Kullanacak!

Saadet Partisi Polatlı İlçe Başkanı Reşat Ayar, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde geçersiz kullanacaklarını açıkladı. Ayar, sandığa gideceklerini ancak hiçbir aday için oy kullanmayacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Reşat Ayar, “Biz saadet Partisi olarak 45 yıllık Milli Görüş geleneğinde olan diğer partilerimizde de hep şunu savunduk; Milletimizin hangi kademe de olursa olsun kendi yöneticisini kendisi seçmelidir. Bu itibarla Cumhurbaşkanını halkın seçmesi doğrudur. Geç de olsa yine Milli görüşün ne kadar doğru bir şeyin savunuculuğunu yaptığı bir kere daha anlamıştır.” dedi.

"Türkiye’de 'isim değişikliğine değil' zihniyet değişikline ihtiyaç vardır." diyen Reşat Ayar, “Bizim ilkelerimiz bellidir. Cumhurbaşkanı milli ve yerli olmalıdır. İcraatlarında hayra motor, şerre fren olmalıdır. Güçlünün değil, haklının yanında yer almalıdır. Cumhurbaşkanı merhametli olmalıdır. Önce ahlak ve maneviyat düsturunu benimsemelidir. Cumhurbaşkanı milli, güçlü, süratli ve yangın kalkınmadan yana olmalıdır. Sömürgeci ekonomiyi değil, adil düzeni savunmalıdır. Batı kulübüne girmenin değil, İslam Birliği’ni kurmanın mücadelesini vermelidir.” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku