POLİTİKA:
Seçim Yasakları Bu Gece Başlıyor!

Cumhurbaşkanı adayları Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nda (TRT) yapacakları propaganda konuşmalarının sonuncusunu bu akşam yapacak. Bu akşam saat 17:13’de başlayacak olan programda 15 dakikalık ilk konuşmayı Halkların Demokratik Partisi adayı Selahattin Demirtaş yapacak.

Cumhurbaşkanı adaylarının TRT’de yapacakları konuşma saatleri YSK’da yapılan kura töreni sonrası belli olmuştu. Adaylar ilk propaganda konuşmalarını 3 Ağustos’ta yapmıştı. Bu akşam yapılacak olan 15'er dakikalık propaganda konuşmaları ise saat 17:13’te başlayıp 18:00’de sona erecek. Propaganda konuşmalarının ilkini Halkların Demokratik Partisi adayı Selahattin Demirtaş, ikinci konuşmayı Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, üçüncü konuşmayı ise AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Bu akşam yapılacak olan propaganda konuşmalarının ardından seçim propaganda dönemi sona erecek. Oy verme günü saat 18.00’e kadar ise televizyon ve radyolar ile her türlü yayın organları tarafından seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında televizyon ve radyolar ile her türlü yayın organlarında sadece Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim ile ilgili olarak verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek. YSK, saat 21.00’den sonra bütün yayınların serbest olduğuna ve gerek görülmesi halinde de ise saat 21.00’den önce de yayınların serbest bırakılabilecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku