POLİTİKA:
Nazarbayev, Tebrik Mektubu Gönderdi!

Kazakistan Cumhuriyeti Devlet Başkanı N.Nazarbayev, Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen cumhurbaşkanı seçimindeki başarıdan dolayı tebrik mektubu gönderdi.

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nden verilen bilgiye göre, tebrik yazısında N.Nazarbayev aşağıdaki ifadeleri kullandı:
“Türkiye Cumhuriyeti için büyük tarihi manasına sahip cumhurbaşkanı seçimindeki başarılarınızdan dolayı tüm Kazakistan halkı ve şahsım adına samimi tebriklerimi iletiyorum. Sizin başkanlığınızdaki Adalet ve Kalkınma Partisi'nin engin emekleri neticesinde Türkiye'nin büyük başarılara ulaştığına tüm dünya şahittir. Kazakistan ile Türkiye arasındaki kardeşlik ilişkilerin halklarımızın refahi için daha da güçlenerek stratejik işbirliğinin derinleşeceğine inancım tamdır. Bu vesile ile size sağlık, yeni görevinizde büyük başarılar, kardeş Türkiye halkına ise büyüme ve refah dilerim.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku