POLİTİKA:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Şükrü Demir, seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için partisinden istifa eden Düzkışla Belediye Başkanı Göksel Kavcan'a tepki göstererek “MHP hiçbir zaman başka bir partinin, payandası, dayanağı veya koltuk değneği olmamıştır, olamaz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şükrü Demir, MHP'den istifa eden Düzkışla Belediye Başkanı Kavcak'a tepki gösterdi. Demir, yaptığı yazılı açıklamada: "Sayın Kavçan, öncelikle bilinmelidir ki, MHP Milli ve Manevi değerlere sözde değil özde bağlı olan bir partidir. MHP hiçbir zaman başka bir partinin, payandası, dayanağı veya koltuk değneği olmamıştır, olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi Milli ve Manevi Değerlere saygılı, Birikimli, İnançlara saygılı, Dindar, Uluslararası kariyeri olan ve Türk Milletinin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğüne saygı duyan, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Cumhurbaşkanlığına Çatı adayı gösteren bir partidir." dedi.

"İHSANOĞLU, KİNDAR OLMAYAN BİR İNSAN"

İhsanoğlu’nun halkı 36 etnik parçaya bölmek istemeyen bir lider olduğunu ifade eden Demir, şunları söyledi: "Sayın İhsanoğlu kindar olmayan bir insan, halkı 36 etnik parçaya bölmek istemeyen bir lider, başka ulusların Eş Başkanlığını yapmayan bir şahsiyet ve bu Milletin evladı olmakla gurur duyan bir adaydır. Etnik değil, Kültürel Milliyetçiliği savunan Sayın İhsanoğlu’na bu milletin her kesimi teveccüh etmektedir. Alevisi, sunnisi, kürdü, Türkü, Arabı, Acemi ile bu topraklarda yaşayan herkes bu milletin fertleri, Türk Milleti topluluğu ve kardeşlerimizdirler."

"KAVCAN’IN İSTİFASI MHP VE ÜLKÜCÜLERİ BAĞLAMAZ"

Düzkışla Belediye Başkanı Göksel Kavcan’ın istifasının Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüleri bağlamadığını vurgulayan Demir, "Sayın Kavçan, sol zihniyete sahip partilerin Sayın İhsanoğlu'na destek vermeleri bizi üzmez, Biz parti Başkanı değil Cumhur”a reis seçiyoruz. Cumhur Başkanının her kesimden teveccüh görmesi eksiklik değildir. Zaten Doğu Perinçek’in Sayın Başbakan’a desteğini de yadırgamıyoruz. Ayrıca Sayın İhsanoğlu'na destek veren 10 partinin 6.sı Milliyetçi Mukaddesatçı partilerdir. Ayrıca üç gün önce Belde Belediye Başkanımız ile beraber iken Başkanımızın partimiz aleyhine herhangi bir menfi söylemine de şahit olmadım. Şikayeti var ise bize söyleyebilirdi. Sayın Kavcan’ın istifası Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve Ülkücüleri bağlamaz, eksiklik vermez." şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku