POLİTİKA:
İhsanoğlu Seçim Çalışmaları için Ankara'ya Gitti!

 Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. VIP salonunda gazetecilere açıklamada bulunan İhsanoğlu, “Yarın randevular var. Yarın sabahtan akşama kadar devam edecek mecliste grubu olan ve olmayan siyasi partilerle görüşmemiz olacak.” diye konuştu. “Başbakan’dan talep edilen randevuyla ilgili gelişme var mı?” sorusu üzerine İhsanoğlu, kendisine yeni bir gelişme haberi gelmediğini ama talep ettiklerini aktardı. 

“Seçim çalışmalarınızı nasıl finanse edeceksiniz?” sorusu üzerine İhsanoğlu, “Kanuna göre bağışlar alınacak. Bu kesinleşince, adaylık kesinleşince bu bağış sistemi kanunda gösterildiği gibi yapılacak.” ifadesini kullandı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku