POLİTİKA:
Gül'ün Görüşme Talebine Cevap Vermedi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül'ün ziyaret talebini çok geç öğrendiğini ifade eden Bahçeli, ''Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhurbaşkanımız'ın ziyaret taleplerini çok geç öğrenmiş bulunuyoruz. Bizim talep edilen günde vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözler ve ziyaretler vardı. O sebepten dolayı Pazar gününe kadar çok doluyuz. Böyle bir veda talebini karşılama imkanımız şuan olmadı. İnşallah ileri ki günlerde bakarız.'' dedi.

Sahur operasyonunda polislerin gözaltına alınması talimatını veren ve 'Gerekirse 28 Şubatta ki gibi 500 bin kişiyi gözaltına alırız' diyen savcıya ilişkin soruya da cevap veren Bahçeli ''AKP'nin bu kadar delikanlı bir savcısı varsa söylediğini yerine getirsin.''

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku