POLİTİKA:
Gazeteci Ve Din Adamları ile İftarda Buluştu!

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in verdiği iftarda dini temsilcilerle bir araya geldi. Ortaköy Feriye Lokantası’ndaki program basına kapalı gerçekleştirildi. Program bitiminde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu basın mensuplarına toplantıda konuşulanlar hakkında kısa bir açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu, “Ankara’da ve İstanbul’da Ramazan aylarında din adamlarıyla geleneksel bir toplantı düzenliyoruz. Onlar genelde düşüncelerini aktarıyorlar. Toplumun sorunlarını, din adamlarının sorunlarını, siyasetteki sorunlar tartışılıyor. Daha sonra bir değerlendirme yapılıyor. Bu toplantılar benim ufkumu da açıyor. Beraber siyaseti ve Türkiye’yi değerlendirme imkanımız oluyor. Ben bütün katılımcılara teşekkür ettim ve saygılarımı sundum. Gerçekten de Türkiye çok zor günlerden geçiyor. Ortadoğu’daki gelişmeleri hep beraber biliyoruz; onlar da bu değerlendirmeleri yaptılar ve kendi kaygılarını dile getirdiler. O kaygıları da hep beraber paylaştık.” şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan davetlileri uğurlayan Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından ayrıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku