POLİTİKA:
Erdoğan'ın Mitingi İçin Yollar Kapatılacak!

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın 17:00’de Ankara’da Keçiören Halil Sezai Erkut Caddesi üzeri Antares AVM önünde yapacağı mitingden dolayı bazı yollar bu akşamdan itibaren araç trafiğine kapatılacak.

Bu akşam saat 19:00’dan itibaren Keçiören Halil Sezai Erkut Caddesi Çavuşlar Sokak ile Ayvalı Caddesi arasında güzergâh araç trafiğine kapalı olacak. Yarın saat 12:00’den itibaren ise Keçiören Halil Sezai Erkut Caddesi üzeri Antares AVM önü ve çevresine girişler ile Ayvalı Caddesi, Gazze Caddesi, Yahya Kemal Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Çavuşlar Sokak, Martı Sokak, Sazak Sokak, Afra Sokak, Üçgen Sokak, Takdir Sokak ve caddeler miting süresince araç trafiğine kapatılacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku