POLİTİKA:
Davutoğlu Ruhani İle Görüştü!

Edinilen bilgiye göre, görüşmede ikili ve bölgesel konular ele alındı. İran, P5 +1 müzakere sürecinde geçmişten günümüze Türkiye'nin göstermiş olduğu yapıcı tutum ve destek için teşekkür etti. Bu anlaşma neticesinde yaptırımların kalkmasıyla birlikte ekonomi ve yatırımlar alanında ilişkilerin daha da derinleşeceği konuşuldu.
Görüşmede Irak ve Suriye'deki durum ile IŞİD ile mücadele de ele alındı. Bölgesel konularda zaman zaman farklı düşünülmesine rağmen diyalogun sürdürülmesi konusunda mutabık kalındı.
Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da hazır bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner81

banner82

banner83

banner84

banner91

banner95

banner97

“Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam-Çerkeş Tüneli Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, dünyanın...

Haberi Oku