POLİTİKA:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne Katıldı!
Hamburg Messe Konferans Merkezinde gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi, G20 dönem başkanı ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in zirveye katılan liderleri karşılamasıyla başladı.
Karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve G20 ülkelerinin devlet hükûmet başkanları, zirvenin ilk programı olan “Terörle Mücadele” temalı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra İngiltere Başbakanı Theresa May, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ve ABD Başkanı Donald Trump da katıldı.
G20 LİDERLER ZİRVESİ AİLE FOTOĞRAFI
Zirvenin ilk etkinliği olan ‘Terörle Mücadele’ konulu toplantıya iştirak eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra G20 liderleri ile birlikte aile fotoğrafı çekimine katıldı.
G20 aile fotoğrafı çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra; ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Güney Afrika Devlet Başkanı Jacob Zuma, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo, Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Japonya Başbakanı Şinzo Abe, İngiltere Başbakanı Theresa May, Norveç Başbakanı Erna Solberg, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ve Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer de yer aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafı çekiminin ardından, G20 liderleri ile birlikte “Küresel Büyüme ve Ticaret” temalı oturuma katıldı.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku