POLİTİKA:
Başbakan Gecekonduda İftar Yaptı!

 Başbakan Binali Yıldırım, Altındağ ilçesi Başpınar Mahallesi'nde oturan troid kanseri hastası Zeliha Tunç'un evine iftarda sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Tunç ailesinin evine gelişinde mahalleliler tarafından ilgiyle karşılanan Yıldırım, çocuklarla tek tek ilgilendi, bir çocuğu kucağına alarak sevdi.

Eşi MS hastası olan Zeliha Tunç'un 4 çocuğu bulunduğu öğrenildi. 
Tunç ailesinin, geri dönüşüm malzemesi toplayıp bunların satışından elde ettikleri gelirle geçimlerini sağladığı bildirildi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku