POLİTİKA:
Bahçeli: Koalisyona Katılabiliriz!

 Seçim Beyannamesi’ni Ankara’da Arena Spor Salonu’nda düzenlenen programda açıklayan Bahçeli, konuşmasında koalisyon ihtimaline de değindi. Bahçeli, ilk olarak “Eğer algı operasyonlarıyla, anket oyunlarıyla, ahlaki olmayan yöntemlerle 1 Kasım seçimlerinin üzerine ambargo koymaya çabalayanların arzuladıkları gibi bir sonuç alınırsa; yani genel olarak medyada servis edildiği üzere, 1 Kasım’ın aşağı yukarı 7 Haziran’ın tekrarı olması halinde, hiç kimse kaygılanmasın.” dedi.

Ardından da “Böyle bir durum karşısında Milliyetçi Hareket Partisi, PKK uzantısı HDP dışındaki her partiyle, 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla, iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır, bunu da şimdiden ilan etmektedir.” diye ekledi.

Bahçeli, sözlerini “Türkiye’nin üst üste 1 Kasım’lar yaşamaması için biz sorumluluğa varız.1 Kasım seçim neticesinin kriz ve kaosa davetiye çıkarmaması için, 4 ilkemizi kabul eden HDP dışındaki her partiyle, diğer bir seçenek olarak, seçim beyannamelerimizi bir hükümet protokolü haline dönüştürmeye peşinen hazırız, bunu da muhataplarımıza bildiriyoruz.” şeklinde sürdürdü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel Marmaris’te: “Temmuz’a Vade...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Marmaris’te Halk Buluşmasına katıldı.

Haberi Oku

banner108