POLİTİKA:
AB Sürecinde Yolumuza Devam Ediyoruz!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Moldovalı mevkidaşı Sağlık Bakanı Ruxanda Glavan'ı makamında kabul etti. İkili görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi. 

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Akdağ, bir gazetecinin İngiltere’deki referandumdan AB’den ayrılma kararının çıktığını hatırlatarak, bu kararın Türkiye ile AB ilişkilerini nasıl etkileyeceği sorusuna, "Biz Türkiye olarak yolumuza devam ediyoruz. Avrupa Birliği süreci bizim için milletimizin faydasına devam ettiği ölçüde buna inandığımız ölçüde bu süreci devam ettireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ifade ettiler, ihtiyaç hissedilirse bu husustaki kararı milletimize sunmaktan da çekinmeyiz ve Türkiye açısından pozisyonumuz bu" dedi.
İNGİLİZ POLİTİKACILAR, YAPTIKLARININ YANLIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜLER 
İngiltere’deki referandum sırasında yaşanan gelişmelerini değerlendiren Akdağ sözlerine şöyle devam etti: 
"İngiltere halkının referandumda Avrupa Birliği’nden çıkma lehinde bir karar verdiğini işitmiş olduk. Bu tabii ki İngiltere halkının kararı. İngiltere Euoru’yu kullanmıyordu, Schengen alanlara da dahil değildi bu açıdan farklıydı diğer Avrupa Birliği ülkelerine göre. Bunun sonuçlarını yakından göreceğiz. Çok önemli sonuçları olacak. Bazı İngiliz politikacıların kendi iç problemlerini Türkiye’ye bir anlamda yönlendirerek, Türkiye üzerinden siyaset yapmalarının yanlış olduğunu kendileri de görmüş oldu."
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku