POLİTİKA:
10 Ağustos Türkiye'nin Kader Seçimi Olacak!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerini ‘Türkiye’nin kader seçimi’ olarak nitelendirerek, sandığa giden her seçmenin bu gerçeği düşünerek adayları değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Yozgat ve ilçelerinde seçim çalışmasını sürdürüyor. Merkez ve Sarıkaya İlçelerinin ardından Durmaz, Boğazlıyan ve Yenifakılı İlçesinde vatandaş ve esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Durmaz, "Halkımız 10 Ağustos’ta ülkenin içinde bulunduğu zorlu ve her geçen zaman içinden çıkılmaz hal alan düzeninden kurtulmasına vesile olacak ismi cumhurbaşkanlığı köşküne gönderecektir. Yozgat’ta da insanların ortaya koyduğu teveccüh bunun göstergesidir." dedi.

Durmaz, seçim çalışmalarının devam ettiğine değinerek, "10 Ağustos'ta sandığa gidilip birinci turda çözüme kavuşturulursa ve üç adaydan biri olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı milletçe benimsenirse Recep Tayyip Erdoğan'ı arayın ki bulasınız." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabına 9 lira yardım yapılmasını istediğini hatırlatan Durmaz, "Bu, ülkücünün helal parasıdır, cep harçlığıdır. Bu, ülkücünün (ben varım, Türkiye'yi satmam, sattırmam) demesidir. (Benim 9 liram havuzu dolduran hırsızların alayına bedeldir) demektir." diye konuştu.

Türkiye'deki olası bir iç çatışmanın sonucunun Mısır, Libya, Suriye veya Irak gibi olmayacağını ifade eden Durmaz, "Türkiye'de birikmiş öfkeler bir patlama gösterirse ortada ne AKP kalır ne de diğer siyasi partiler kalır. Onun için dikkatli olmak lazım" diye konuştu.

Türkiye'nin parçalanmanın eşiğinde bulunduğunu öne süren Durmaz, 11 Haziran'dan beri Musul Konsolosluğu'nda çalışanlardan haber alınamadığını, bir bakanın ise "10 Ağustos'a birkaç gün kala bunlar gelecek" dediğini anımsatarak, "O zaman Recep Tayyip Erdoğan IŞİD ile pazarlık mı ediyorsun. 'Ver şu 49'u da 49'u aşan bir oyla Cumhurbaşkanı olayım' mı diyorsun." diye sordu.

Durmaz, "Ben 10 Ağustos’ta Yozgatlı hemşehrilerimin de tüm vatandaşlarımızın da Ekmeleddin İhsanoğlu’nun isminde büyük oranda mutabık kalacağına inanıyor, bu inançla vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyorum." ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

TKP: ''Türkiye İşçi Sınıfına...
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1 Mayıs eylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. 1 Mayıs’ın içeriği...

Haberi Oku