ÖZEL HABER:
Sizin Gönlünüzdeki THAMADE Kim Anketi Sonuçları!

 Kurulduğu günden bu yana objektif haber anlayışı ile Kafkas halklarının kültürlerinin yaşatılmasını ve gelecek kuşaklara miras olarak aktarılmasını kendine ilke edinen www.uludaghaber.net sitesinin birbirinden değerli adaylardan oluşan Bursa'da THAMADE olarak kimi görmek istersiniz anketinde sona gelindi. THAMADE adaylarımızın hoşgörüsüne sığınarak yaptığımız anket beklenenin üzerinde bir ilgi gördü.
Çerkes toplumunun en önemli figürlerinden biri olan ve kısaca açılımı sözü dinlenilen, saygı gören muteber kişi, toplum büyüğü anlamına gelen THAMADElik kavramını mercek altına alan www.uludaghaber.net sitesi okuyucuları ile işbirliği yaparak,  Bursa'da yaşayan Çerkeslerin gönlündeki aslanı ortaya çıkarmak için okuyucularına Bursa'da THAMADE olarak Kimi Görmek İstersiniz sorusunu sordu. Bursa Çerkes dünyasında büyük fırtınalar kopartan ankette toplam 1838 oy kullanıldı. Ankete katılanların oylarının dağılımı aşağıdaki gibidir.
İsmet Baykala: 563 
Levent Turgut: 411 
Yaşar Nogay   : 221
Metin Kılıç      : 153
Bekir Parlak    : 103 
Ali Fahri Peker:   98
Şerif Birinç     :   96
Hayri Hopbaç  :  91
Servet Özkurt :  53
Necati Eren    :   49

Bursa Kafkas dünyasının sembol isimlerinden olan tanınmış işadamı Bursa Birleşik Kafkasya Derneği ve Bursa Muşlular Derneği onursal başkanı olan Avukat Ferruh Kaya'nında ankette olması gerektiğine dair çok sayıda mail ve özellikle de bazı Anadolu derneklerinden yoğun bir istek aldık. Fakat Ferruh Kaya'nın Çeçen kökenli olması ve Bursa'da yaşayan doğu ve güneydoğulu insanlar tarafındanda sevilen bir isim olması nedeni ile haksız rekabet oluşmaması için Ferruh Kaya'yı listeye dahil edemedik. Çünkü amaç Bursa'da yaşayan Çerkes halkının nabzını tutmaktı.






Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
pehh 9 yıl önce

Şimdi seçilen thmade internet thamedesimi oldu. Artik internet thamedemiz mi var? Oo iyimis sanal cerkeslere sanal thamede lazimdi. Yasasin yeni nesil cerkeslik....

Misafir Avatar
nilgün reçel 9 yıl önce

İsmet bey sözü özü bir saygın bir iş adamı işçilerine ve etrafındaki herkeze saygı duyan bir insan muhteşem çerkez

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku