ÖZEL HABER:
Önder Keskin: ''Sandıktan zaferle çıkacağız''

Bursa'nın tanınmış genç kuşak temsilcilerinden iş adamı Önder Keskin AK Parti'den Bursa Milletvekili Aday Adayı oldu. AK Parti'nin Bursa İl Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusu yapan Önder Keskin, önemli açıklamalarda bulundu. 

Önder Keskin, ''Sayın Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda AK Parti'nin Genel Başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, AK Parti büyük hizmetler ile Türkiye'nin önünü açmaya devam edecektir. Halkımızın sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi zaten ortadadır. Bizde sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği hedefler peşinde koşup halkımıza elimizden gelen hizmeti vereceğiz. AK Parti 14 Mayıs'ta yeni bir seçim zaferi daha kazanacaktır. Burada asıl önemli olan hepimizin gece gündüz demeden bu kutlu dava için çalışmasıdır'' dedi.

Anahtar Kelimeler
KeskinÖnder
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız'' Bursa'da çalmadık...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, köy ziyaretlerinden sonra esnaf ziyaretlerine...

Haberi Oku

banner108