ÖZEL HABER:
Kafkas Kadınları Eğitim ve Dayanışma Derneği Üniversite Öğrencilerine Müjde
Kafkas Kadınları Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Bedriye Uğur öncülüğünde organize edilen ve üniversite öğrencilerine yönelik verilen burs çalışması bu yıl yeni bir boyut daha kazanacak. Geçmiş yıllarda dernek burs faaliyetlerini sadece Bursa içerisinde sınırlı kalıyorken bu sene Türkiye'nin dört bir yanında bulunan öğrencilere hitap etmeyi planlıyor. 

Dernek Başkanı Bedriye Uğur derneklerin öncelikli işlerinin kültürel çalışmalarının yanı sıra Sosyal Sorumluluk projelerine imza atmak olduğunu belirterek, "Biz insanların eğitim hayatlarına katkıda bulunarak sadece katkıda bulunduğumuz kişiye değil, dolaylı olarak ailesine, çevresine ve ülkeye faydalı bireyler yetişmesini amaçlıyoruz" dedi. 

Üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği burs için gerekli şartlardan bahseden Uğur, "Elbette ilk önceliğimiz ihtiyaç sahibi olmalı, başarılı olması da en az bu kadar önemli. Elbette burs vereceğimiz kişilerin bursları yerinde kullanılması için de azami gayret göstereceğiz." dedi. Bedriye Uğur, "Öğrencilerin herhangi bir halktan olması diye illa bir ön şartımız yok, Kafkas Kadınları Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak tüm herkese kollarımızı açtık, yine de burs alacak öğrencilerin kafkas kökenleri olmaları bize ayrı bir mutluluk verecektir" diye sonlandırdı.

Başvuru için aşağıdaki linkten formu indirip, form üzerinde belirtilen evrakları taratarak veya fotoğrafını çekerek ugur_bedriye@hotmail.com adresine göndermeleri yeterli olacaktır. Ayrıca daha detaylı bilgi almak isteyenler için de derneğe 0551 100 38 86 nolu telefondan ulaşarak bilgi alınabilir.    

Başvuru Formu : http://www.uludaghaber.net/ind/basvuru_formu.pdf
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gul borekci 9 yıl önce

Bedriye hanim bende abhazim yegenim için basvuracaktim baba vefat etti bu sene karabuk sanat tarihi ogretmenligini kazandı burs almak istiyorduk selamlar

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku