ÖZEL HABER:
Gönlünüzdeki THAMADE Kim? Sonuçlar Yarın!

 Bursa Çerkes dünyasında fırtınalar kopartan Bursa'da THAMADE olarak kimi görmek istiyorsunuz anketimiz sona ermiştir. Hepsi birbirinden değerli Çerkes toplumuna katkı yapmış adaylardan oluşan anketimizin sonuçları Bayramın birinci günü sitemizden açıklanacaktır. Uludağ Haber olarak Kafkas kültürünün gelecek kuşaklara ulaştırılması ve unutulmaya yüz tutan örf ve adetlerin tekrar bilinir hale gelmesini sağlamak için Kafkas toplumunun nabzını tutmaya devam edeceğiz.
Bursa'da THAMADE olarak kimi görmek istersiniz anketini hazırlayış amacımız listedeki adaylar arasında rekabet ortamı oluşturmak değil Bursa'da ki Çerkeslerin gönlünde yatan arslanı biraz görünür hale getirmekti. Anket esnasında olumlu ve olumsuz yorumlar, lehte ve aleyhte tepkiler aldık. 
Bundan sonraki süreçte de çeşitli anketler ile Kafkas halklarının nabzını tutmaya devam edeceğiz.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Koace Yahya Peker 9 yıl önce

Bu anket "Thamade" kavramına aykırı en başta.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku