ÖZEL HABER:
Çerkeslerin Sürpriz Buluşması: Gündem Erken Seçim mi?

Oğuz Berk'in Ankara sokaklarında başlığı ile paylaştığı fotoğrafta geçen dönem Bursa'dan Milletvekili aday adayı olan Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Levent Turgut, Çerkes Dernekleri Federasyonu Başkanı olan ve aynı zamanda Tokat'tan AK Parti Milletvekili aday adayı olan Nusret Baş ve  Kayseri Uzunyayla THAMADE'lerinden Saim Daşçı ve Kayseri'den Milletvekili adayı olan ve aynı zamanda www.kafkasdiasporası.com'un sahibi Oğuz Berk'in Ankara'da aynı karede yer alması kafalarda soru işareti oluşturdu.
Erken seçim senaryolarının ayyuka çıktığı şu günlerde bu dörtlünün Ankara'da bir araya gelmesi Çerkes dünyasında tartışmalarıda beraberinde getirdi. 
Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı Levent Turgut bu konuda sessizliğini korurken Levent Turgut'a yakın kaynaklar ise bu üç ismin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile biraraya geldiğini ve görüşmenin çok olumlu geçtiğini bildirdi.
Diğer yandan Kayseri'den gelen haberlere göre Oğuz Berk'in olası bir erken seçimde listelerde yer bulabileceği belirtildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku