ÖZEL HABER:
Çerkesler Demir Yavuz'u  Ebediyete Uğurladı!

 Çerkeslerin sembol isimlerinden www.uludaghaber.net internet sitesinin köşe yazarlarından Demir Yavuz Yedic Yalova'nın Altınova ilçesi Aktoprak köyünde toprağa verildi. Demir Yavuz Yedic'in cenaze töreninde İstanbul'da ki Çerkes Derneklerinin yöneticileri, ÇDP'den İstanbul Bağımsız Milletvekili adayı olarak dikkatleri üzerine çeken Yalçın Karataş ve Bursa Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Mahmut Çetiner ile www.uludaghabe.net internet sitesinin imtiyaz sahibi Ali Sünlüklü'de hazır bulundu.
www.uludaghaber.net sitesi imtiyaz sahibi Ali Sünlüklü yaptığı açıklamada ''Uludağ Haber ailesi olarak kurulduğumuz günden bu yana bizden desteğini esirgemeyen Demir Yavuz Yedic büyüğümüzü hiç unutmayacağız. ALLAH kederli ailesi ile sevdiklerine sabır versin mekanı CENNET olsun'' dedi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
meryem özcan 9 yıl önce

Allah rahmet etsin biz ailece çok üzüldük ailesine. Baş sağlığı diliyorum

Misafir Avatar
Songül Çırak 9 yıl önce

... saygıyla,sevgiyle, özlemle...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku