ÖZEL HABER:
Çerkes Kulislerinden Sürpriz Aday İddiası!

 Geçen dönemki seçimlerde Çerkeslerin Bursa AK Parti listelerinde yer bulamamasının yankıları sürerken, 1 Kasım genel seçimleri için sürpriz bir aday ortaya atıldı.
Salih Kanak'ın 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti'den Bursa Milletvekili adayı olacağı iddia edildi. Hatta Salih Kanak'a yakın bazı çevrelere göre eski bir bakanında Salih Kanak'ın Milletvekili adaylığına sıcak baktığı iddia edildi.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda 1 Eylül ile 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak Milletvekilliği aday adaylığı başvuru süresi içinde Salih Kanak'ın Milletvekiliği için dosya verip vermeyeceği merak konusu oldu.
Dile getirilen bir başka iddia ise Salih Kanak'ın dikkatleri üzerine çekmemek için sessiz sedasız Ak Parti Genel Merkezi'nden Milletvekilliği için Başvuru yapacağı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Urfalı ! Mehmet Sadık Alican 9 yıl önce

Samimiyeti,dürüstlüğü, efendiliği ve siyasetçi kimliğiyle Türk siyasetinde Milletvekilligini hak eden saygıdeğer bir kişilik olan Salih beyi Mecliste görmek isteriz.

Misafir Avatar
Bursalı Memo 7 yıl önce

bu tarz isimler her zaman ortaya çıkıyor ancak kendisi henüz vekil olabilecek çevreye ve vizyona sahip değil. kendisine sıra geleceğini düşünmüyorum...

Misafir Avatar
Sinan sahır 6 yıl önce

Salih Kanak gibi bir isim olsa olsa hipodromda seyis olur !!!

Misafir Avatar
Kilisli genç 6 yıl önce

Böyle haberlere gülüyorum insanlar vekil olabilmek için yüzlerce milyar para harcıyorlar bursaya çivi çakmamış bursalı olmayanlar insanlar kurnazca vekil olacak para harcamıcak yedirirlermi?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku