ÖZEL HABER:
Bursalı Çerkesler Tamate'lerini Seçiyor!

Bursa'da yaşayan Çerkesler başta olmak üzere okuyucularımızın da yoğrun istekleri üzerine Çerkes Hareketinin Bursa'da öncü isimlerinden oluşacak bir liste hazırlamaya karar verdik.

Listemizi belirlerken Çerkes Dernekleri, Bursa'da yaşayan ve Çerkesler tarafından sözüne itibar edilen kişilerin, Çerkes kökenli siyasetçilerin, yine Çerkes kökenli iş adamlarının görüşlerini de almayı ihmal etmedik.

Elbette değişik kesimlerden aldığımız bu isimleri Uludağ Haber'in editörleri arasında yapılan bir toplantı sonucu on kişiye kadar indirdik. Gerçi seçim yapmaya çalıştığımızda zorlandığımızı pek söyleyemeyiz. Çünkü kendi fikirlemizden çok geri bildirimde bize belirtilen isimleri tarafsız şekilde listeye aldığımızı belirtmeliyiz.

Listede sürpriz isimler olmamasına rağmen beklediğimiz bir iki ismin oldukça az tavsiye edilmesi bizi oldukça şaşırttı.


Peki siz bu isimler arasından Bursa'da Tamate olarak kimi görmek istiyorsunuz. Anketimizi oylayarak buna katkı verebilirsiniz. Anketimiz Ramazan Bayramına kadar sürecektir. Yine kesin sonuçları sıralama listesi ile beraber Uludağ Haber Editörleri olarak sizlere sıralamaları yorumlayarak ileteceğiz.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Ş y 9 yıl önce

Şerif birinç- Yaşar Nogay

Misafir Avatar
ramazan atış 9 yıl önce

bursa çerkes derneği yaşıyan ilk kurucu üyesi ve verdiği dernekçilik mücadelesi ile ve yaşça büyük olarak zeki çelik. 50 yıllık çerkes derneğinin her safhasında bulunmuş isim

Misafir Avatar
RUMUZ 9 yıl önce

anket nerde?

Misafir Avatar
ismet baykala 9 yıl önce

Baskan olabilir

Misafir Avatar
İsmet baykala 9 yıl önce

Destekkiyorum

Misafir Avatar
Neslihan ak 9 yıl önce

Bence ismet baykala olsun

Misafir Avatar
İsmet baykala 9 yıl önce

Favorim

Misafir Avatar
Ismet Baykala 9 yıl önce

Durust bir kisi

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku