ÖZEL HABER:
BU SEFER ADAY OLMADILAR!

 ŞERİF BİRİNÇ: 22. dönem Bursa Milletvekilliği yapan ve aynı zamanda Orta Asya Kültür Derneği Başkanı Şerif Birinç bir önceki genel seçimlerde AK Parti'den Bursa Milletvekili aday adaylığı için başvurmuş ama listelerde kendine yer bulamamıştı. Şerif Birinç'in 1 Kasım genel seçimlerinde de AK Parti'den Bursa Milletvekilliği için aday adayı olacağı düşünülüyor iken Şerif Birinç bu sefer aday olmadı.

LEVENT TURGUT:
Bursa Çerkes Kültür Derneği Başkanı olan Levent Turgut özellikle son yıllarda yaptığı başarılı organizasyonlar ve Bülent Arınç'la olan ilişkisi ile sık sık gündeme gelen bir isimdi. Bursa Çerkes camiasında da belli bir desteği olan, bir önceki seçimin AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Levent Turgut bu sefer aday olmadı.

OĞUZ BERK:
Çerkes dünyasında son yıllarda üzerinde çok tartışılan bir isim olan Oğuz Berk, önceki seçimlerde Kayseri'den Milletvekili aday adayı olmuştu. ! kasım seçimlerinde de aday olacağı düşünülen Oğuz Berk'te AK Parti'ye adaylık başvurusu yapmayarak takipçilerini şaşırttı.



Anahtar Kelimeler
Bu-sefer-aday-olmadılar
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku