ÖZEL HABER:
Ali Faruk Çolak Tekrar Başkan Seçildi!

 Bursa Harita Mühendisleri Odası Başkanı Ali Faruk Çolak, yapılan oda seçimlerinde tek liste ile tekrar Başkanlığa seçildi. Bursa iş ve cemiyet hayatının sempatik isimlerinden olan Bursa Harita Mühendisleri Odası Başkanı Ali Faruk Çolak rakipsiz olarak girdiği seçimde oyların tamamını alarak tekrar Başkan seçildi. Ali FAruk Çolak Bursa Harita Mühendisliği Odası Başkanlığı'nın yanı sıra Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği'nin de Başkan Vekilliği görevini yürütüyor.
Seçim sonrası www.uludaghaber.net haber sitesine açıklamalarda bulunan Ali Faruk Çolak; göreve geldikleri günden bu yana, oda da ben değil biz kavramı üzerine yoğunlaştıklarını söyleyerek, günden güne daha da büyüyen Bursa'nın daha estetik ve yaşanılabilir bir şehir olması için var güçleri ile Bursa'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku