ÖZEL HABER:
Abhazlar 30 Eylül Zafer Gününü Kutladı!

 İstanbul’a yeni atanan Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Sayın Andrey Leonidovich Podelishev’in de katıldığı 30 Eylül Ayaayra Etkinliği çevresinde tebriklerini ileten Sayın Başkonsolos Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı R.Cengiz Koç Aşba ve geçmiş dönem genel başkanlığını yürüten Feridun Aksoy Akhusba’ya birer şilt takdim etti. Rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayan Feridun Aksoy Akhusba’ya verilen şilti yeğeni Atanur Aksoy Akhusba teslim aldı.

Katılanlara hitaben teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı R.Cengiz Koç Aşba “Abhazlar için 30 Eylülün anlamı gerçekten çok büyük. Var olmak ya da yok olmak arasındaki çok ince çizginin adıdır 30 EylülBizim ve anavatandaki kardeşlerimiz için çok büyük anlamanı var. Sayın Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Sayın Andrey Leonidovich Podelishev’in huzurunda da söylemekten gurur duyuyorum. Rusya federasyonun bu anlamda katkılarını inkâr etmek mümkün değil ve gelecekte de dostluğumuzun karşılıklı güven ve anlayış içerisinde gelişerek devamını yürekten diliyorum. Sayın elçimizin de söylediği gibi savaş geride kaldı ama mücadele devam ediyor. Başta Sayın Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Andrey Leonidovich Podelishev olmak üzere katılımınız için her birinize çok teşekkür ediyorum. Gelecekte güzel günlerde görüşebilmek dileği ile”  diyerek konuşmasını tamamladı.

NOT: Bu haberde abhazhaber.com kaynak olarak alınmıştır.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku