Türk Sporunun Menfaatini Korumamız Gerekiyor!

 Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Demokratik bir seçim yapılacak. Adaylar var herkes hür iradesi ile kimi desteklemek istiyorsa desteklesin. İçeride de aynı şeyleri söyledik. Kulüp başkanları karar veriyor ama delege yapısı var. Kimin kime oy vereceği belli değil." ifadelerini kullandı.

Adaletsizlikten herkesin şikayetçi olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Kimi seçerseniz seçin. İnsanlarda Allah korkusu ve vicdan korkusu yoksa, adalet sağlanmıyorsa bunları kontrol edemiyorsunuz. Zaten bu sorunları yaşıyoruz. İyi niyet temennisinde bulunmak güzel, her toplantıda bulunmak güzel. Dışarı çıktığımızda ise şahsi menfaatin korunması için her şey yapılıyor. Oysa şahsi değil Türk futbolunun menfaatini korumamız lazım. İçeride de konuşmalarımızda bunu söyledik. Orada bir yarış olacak. Demokratik bir seçim olsun. Herkes hür iradesi ile oyunu kullansın. Seçilen kimse Türk futbolunu adaletli yönetsin. Bizim tek istediğimiz o." şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Trendyol Süper Lig'de dev derbi heyecanı:...
Trendyol Süper Lig'de futbol severlerin kilitlendiği dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam saat...

Haberi Oku