POLİTİKA:
Meclis'te Yemin Etti!

 Mustafa Akıncı'nın okuduğu yemin metnini meclisteki milletvekilleri ayakta dinledi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mustafa Akıncı, görevi Derviş Eroğlu'ndan devralmak üzere meclisten ayrıldı. 

Seçimde Mustafa Akıncı'nın rakiplerinden biri olan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, yeni cumhurbaşkanını kutladı ve kendisine bu görevinde üstün başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler
Mcliste-yemin-etti
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku