POLİTİKA:
Eski Kurmaylarıyla Görüşecek!

 CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yaptıkları ortak açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun; eski bakanlar, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri, eski il başkanlarını CHP Genel Merkezi’ne davet ederek, cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağını belirtti.

Tekin ve Bingöl, yaptıkları açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talebi doğrultusunda CHP’nin eski kurmaylarını Genel Merkez’de gerçekleştireceğimiz toplantıya davet ediyoruz. Bu süreçte büyük uzlaşının adayını belirledik. Şimdi sırada uzlaşıyı iktidar yapmak var. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’ne yıllarca emek vermiş, partimizin her kademesinde görev almış ve partimizin başarısı için çalışmış duayenlerimizi aramızda görmek hem gücümüze güç katacak hem de birlikte neler yapabileceğimizi değerlendirme imkanı verecek. Yarın saat 13.00’de eski bakanlarımız, milletvekillerimiz ve il başkanlarımızla genel merkezimizde tarihi bir toplantı yapacağız. Çok önemsediğimiz bu toplantının partimiz açısından son derece yararlı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku