GÜNCEL:
Midyat Terör Saldırısını PKK Üstlendi!

 PKK'lılar dün Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 1 ton bomba yüklü minibüsle saldırıda bulunulmuş, polis memurları Şerife Özden Kalmış, Nefize Özsoy olay yerinde, ağır yaralanan polis memuru Ökkeş Özdemir ise tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesi'nde şehit olmuştu. Ayrıca saldırıda Fahrettin Ekinci, Bekir Sayan eşi Hayriye Sayan isimli vatandaşlar da hayatlarını kaybetmiş, 51 kişi de yaralanmıştı. 

Terör örgütü PKK, saldırıyı bugün üstlendi. Kendisine yakın internet sitelerinden, duyuru yapan PKK, saldırıyı 'Dirok Amed' kod adlı İshak Katar'ın teröristin gerçekleştirdiğini açıkladı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku