GÜNCEL:
Kayıp Tarih Öğretmeninin Cesedi Bulundu!

Postane Mahallesi, Tarih Sokak’ta yaşayan tarih öğretmeni Fatma Kayıkci, dün saat 14.00 sıralarında evinin 2 kilometre uzağındaki okuldan kızını almak için evinden ayrılmış ve geri dönmemişti.

Eşi ve yakınları, cep telefonundan Fatma Kayıkci’ye ulaşamayınca eve geldiler. Fatma Kayıkci’nin otomobilinin evin önünde olduğunu fark eden yakınları, apartmanın giriş katındaki koridorda kan lekeleri bulundu. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma neticesinde Fatma Kayikci'nin cesedi Tuzla'da boş bir arazide bulundu.
Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgi doğrultusunda giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A'yı (29) şüpheli olarak arıyor. 
Bu arada, şüpheli F.A.’nın 3 yıl önce Fatma Kayıkci’nin eşi Gani Kayıkci’ye ait kafede çalıştığı, kafe kapandıktan sonra da maddi durumu iyi olmadığı için Gani-Fatma Kayıkci çiftinin kaldığı apartmanın girişindeki dairede ikamet etmeye başladığı öğrenildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku