GÜNCEL:
Kafayı Çek Gel Burada Bağır!

 Validebağ’da süren inşaat çalışmalarını protesto eden gruba dün akşam saatlerinde çevik kuvvet polisleri biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle müdahale etti. Grubun kurduğu çadırlar ise Üsküdar Belediyesi’ne ait temizlik görevlileri tarafından yıkılarak götürüldü. 

Polisin müdahalesinin ardından bölgeye gelen CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, eylemcilere müdahale eden polis ekiplerine tepki gösterdi. Bu sırada bir emniyet müdürü, Öğüt’e, “Kafayı çek, burada bağır bağır. Hadi oradan! Sen kimsin?” diye bağırdı. Emniyet müdürünün sakız çiğnemesi dikkatlerden kaçmadı. Bunun üzerine CHP’lilerle güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. 

Kadir Gökmen Öğüt ve CHP’liler, bir süre sonra Validebağ’dan ayrıldı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku