GÜNCEL:
İstanbul Emniyeti Genel Asayiş Uygulaması Yaptı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 39 ilçede genel asayiş uygulaması yaptı. 'Yeditepe Huzur Uygulaması' ismiyle Perşembe Pazarı’nın bulunduğu Tersane Caddesi’nde yapılan asayiş uygulamasında yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca bulunurken, iki kişi de ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.
Öte yandan ekipler durdurduğu şüpheli araç sürücülerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamalarını da yaptı. Yapılan uygulama sonucunda şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku