GÜNCEL:
Diyarbakır'da Protesto da Olaylar Çıktı!

 Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ile Demokratik Toplum Kongresi (DTK) eş başkanlarının katılımıyla Sur ilçesine destek vermek ve Roboski olayını kınamak için yürüyüş düzenlendi. Bağlar ilçesindeki Koşuyolu Parkı’nda bir araya gelen partililer yürümek istedi. Polis yürüyüş izni olmadığını belirterek izin vermedi. Grup yürümeye başlayınca polis, yürüyüşün kanunsuz olduğunu belirterek uyarısı anonsu yaptı. Polis grubun önünü kapatınca yaklaşık 100 kişilik grup ara sokaktan yürümek istedi. Bu sırada polis tazyikli ve biber gazıyla yürümek isteyenlere müdahale etti. Ofis semtinde önlem alan polis buraya yürümek isteyenlere yine su ve gazla müdahale ederek dağıttı.
ESNAF VE VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Ancak herhangi bir grubun olmadığı Gevran Caddesi’ne polisin gaz atması tepkilere neden oldu. Buraya atılan gaz sonucu vatandaşlar etkilendi, esnaf işyerini kapatmak zorunda kaldı. Bazı esnaflar yaşananlara tepki gösterdi. Olaylar biraz sakinleştikten sonra caddeye birkaç tane siyah, iki tane de beyaz renkli Rangerlerin gezmesi dikkat çekti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku