GÜNCEL:
Cumhuriyet İçin Pedal Çevirdiler!

 Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi'nde 400'ü aşkın bisikletli sporcu Cumhuriyet bayramının 92. yıl dönümünü kutlamak için bir araya geldi. Konyaaltı'ndan çıkarak Selekler, Güllük, Işıklar, Dedeman ve Teracity'e kadar pedal çeviren sporcular 12 kilometre yol yaptı. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu bisikletlilerin gösterisinde sporcular bisiklete teşvik için çağrıda bulundu.
Vega bisiklet grubu kurucularından Ferit Mertoğlu, kendilerini göstermek için Antalya'daki tüm bisiklet gruplarının bir araya geldiğini ifade etti. Tüm Türkiye adına ilk kez Antalya'da bir etkinlik düzenlediklerini aktaran Mertoğlu, "Bütün bisiklet grupları bir araya geldi. İnşallah bizim gibi sporcu arkadaşlar yurdumuza sahip çıkarlar. Tüm arkadaşlardan vatana ve millete sahip çıkmalarını istiyoruz." dedi.
Perşembe akşamı bisiklet grubu yöneticisi Yonca Eminoğlu da bu anlamlı günde toplandıklarını aktardı. Güzel bir kortej olmasını temenni eden Eminoğlu, tüm ülkenin de Cumhuriyet bayramını kutladı.
Motorların önde eskortluk yaptığı etkinlikte sporcular Antalya'nın en işlek caddelerinde tur atarak slogan attı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku