GÜNCEL:
Başkomiser Lojmanda Ölü Bulundu!

 1. Blok A Blok 5. katta oturan Başkomiser Zeki Miraç Fındıklı'nın (32), sabah saatlerinde beylik tabancasıyla kalbine ateş ettiği belirtildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen acil sağlık ekipleri, eve geldiğinde Fındıklı'nın öldüğünü belirledi. Olayın duyulmasının ardından polisler ile mesai arkadaşları Fındıklı'nın evine akın etti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ilk incelemesinin ardından başkomiserin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Miraç Fındıklı, daha önce görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu'nda hakkında yakalama kararı olan bir kişiyi gözaltına almak istediği sırada kafasına aldığı darbelerle ağır yaralanmıştı. Yaklaşık 1 ay komada kalan Fındıklı, 9 ay da istirahat almıştı. Fındıklı, Eğitim Şube'de görev yapıyordu.

Zeki Miraç Fındıklı'nın, 'paralel yapı' soruşturmaları kapsamında terfi ettirilmediği iddia ediliyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku