GÜNCEL:
Atatürk Orman Çiftliğinde Çıkan Yangın Korkuttu!

 Söğütözü Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki AOÇ arazisinde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Otluk alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazöz ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı. Polislerin de yardımıyla alevlere müdahale etmeye çalışan ekip yetersiz kaldı.Yangının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Alevler çok sayıda çam ağacına da sirayet etti. Ağaçlar tamamen yanarken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalıştı.

Bu sırada, yangını görüntüleyen bir kameraman da kamerasını eline aldıktan sonra, yerden aldığı bir sopayla yanan otlara müdahale etmeye çalıştı. 

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasından sonra, yangın tamamen söndürüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku