GÜNCEL:
Almanya İçişleri Bakanı Türkiye'ye Geldi!

 Sultanahmet'te Suriye doğumlu intihar bombacısı, dün turistlerin içinde saldırı düzenlemişti. Olayda 10 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralanmıştı. Ölenlerin çoğunluğunun Alman vatandaşı olması üzerine Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere Türkiye’ye gelme kararı aldı. Almanya İçişleri Bakanı Maiziere ve beraberindeki heyet, saat 10.45 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. VIP salonunda bir süre dinlenen Thomas de Maiziere, korumalar eşliğinde aracına binerek havalimanından ayrıldı.
Alman İçişleri Bakanı de Maiziere’nin Türk mevkidaşı Efkan Ala ile görüşecek. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapılacak. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku