GÜNCEL:
Ailesini Öldürmek için Geldi Kendisi Öldü!

 Olay Karacaoğlan Mahallesi Hasan Basri Demirci Bulvarı Sungu Apartmanın 3. katında meydana geldi. Eşinden bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Hamit Memiş (48) iddiaya göre olayın yaşandığı apartmanda ikamet eden ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Şengül Yavuz ve annelerinin yanında ikamet eden çocukları Nagihan, Kevser Nihan, Nurcihan ve Damlanur Memiş’i katletmek üzere eve geldi. Dairenin kapısını çalarak içeriye girmek isteyen Hamit Memiş’e ailesi kapıyı açmayınca Memiş yanında getirdiği bombayı patlatarak kapıyı açmak istedi. Bu arada bombanın patlaması sonucu Hamit Memiş olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın duyulması üzerine apartman ve çevresinde çok sayıda polisgelerek önlem aldı.


Olay sonrası evin içinde bulunan aile ve çocukların cesedi görmemeleri ve başka bomba düzeneği olma ihtimaline karşı aile itfaye ekipleri tarafından apartmanın balkonundan itfaiye merdiveni ile aşağı indirildi. Olay sonrası bomba imha ekipleri olayın yaşandığı dairede güvenlik amacıyla incelemelerde bulunurken, olay yerine gelen savcıda konu hakkında ekiplerden bilgi aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku