EKONOMİ:
Taksiciler İsrail Şirketi İstemiyoruz Dedi!

 İstanbul'da ulaşım alanında İsrailli firmaların kritik alanlarda yer aldığını ilari süren Türkiye Taksiciler Vâkıfı Başkanı Taş, sadece İstanbul'da 17 binden fazla kayıtlı taksi ve 2 milyar dolardan büyük bir pazar bulunduğuna dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı: 

"Esnafımızın ve sektörün şartlarının iyileşmesi, teknolojik olarak yenilenmesi adına her çalışmaya desteğimizi veriyoruz. Ancak 40 bin esnafı dolaylı olarak 160-170 bin kişiyi ilgilendiren ve İSPARK tarafından uygulanan Taksi Çağrı Merkezi Projesi'nde ihalenin İsrailli bir firmaya verilmesine tepki gösteriyoruz. Yaşanan bunca zulmün arasında, oldu bittiye getirilerek yıllık 2 milyar dolarlık sektörün İsrail'e hizmet etmesini hazmedemiyoruz. Taksici esnafımızdan gelen yoğun eleştiriler neticesinde imza kampanyası başlattık. Kampanyamıza toplumun her kesiminden destek alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da her fırsatta dile getirdiği İsrail’i boykot davetine biz de katılarak İstanbul taksicileri olarak İsrail’in bu soykırımına ortak olmak istemiyoruz. Toplanan imzaları randevu alarak bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza da sunacağız." 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ege Bölgesi yaprak sarma ihracatında vites...
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Muhammet Öztürk, Ege Bölgesi'nin 2026 yılının ilk...

Haberi Oku