DÜNYA:
Uçağı 2 Saat Bekleten Bakanı Kovdular!

 Pakistan Havayolları'na ait uçağın kalkışındaki gecikmeye önce teknik bir arızanın sebep olduğu söylendi. Fakat VIP bir yolcunun beklendiğini öğrenen yolcular bu duruma öfkelendi.

Rehman Malik uçağa girmek üzereyken 'ayıp sana' diye bağıran yolcular, "Bu insanlardan özür dilemelisin. Artık bakan değilsin. Bakan olsaydın da umurumuzda olmazdı." dedi.

Bunun üzerine Rehman Malik, Karaçi uçağına binemeden ayrılmak zorunda kaldı.

Uçağa geç gelen Milletvekili Ramesh Kumar Vankwani de yolcuların baskısıyla inmek zorunda kaldı.

Twitter hesabından açıklama yapan Malik, gecikmeden havayolu şirketinin sorumlu olduğunu savundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku