DÜNYA:
Oğlunu Öldüren Polisin Tutuklanmasını İstedi!

 Siyahi genç Brown’un otopsi sonuçlarının açıklanmasından sonra kameraların karşısına geçen acılı ailenin avukatı Benjamin Crump, “Çocuğun annesi, polisin tutuklanmasını talep ediyor." dedi. Avukat Crump, annenin, "Çocuğumu öldüren polisin tutuklanması için daha neye ihtiyaç duyuluyor." şeklinde tepki gösterdiğini aktardı.

Ailenin isteği üzerine yapılan otopside, maktulün vücudunda ve ikisi başında olmak üzere toplam 6 mermi bulunduğu belirtildi. Otopsiyi gerçekleştiren Patolog Michael Baden, Brown’un başına yediği mermiler nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Brown’un yakın mesafeden ve vücudunun ön tarafından saldırıya uğradığı ifade edildi. 

ABD Adalet Bakanı Eric Holder’da, Michael Brown için otopsi yapılması talimatını vermişti. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 40 Federal Büro Araştırma (FBI) görevlisi, soruşturmayı titizlikle araştırmaya devam ediyor. Olaya şahit olan görgü tanıkların ifadelerine de başvuruluyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku