DÜNYA:
Norveçliler'den İsrail'e Tepki!

 Diğer taraftan Dışişleri Bakanı Borge Brende, İsrail'in Gazzelilere insani yardım ulaştırılması için sınır kapılarını açması gerektiğini belirtti. Ayrıca Norveç hükümetinin, Mısır ve İsrailli yetkiliklerle Gazze'deki yaralılara müdahalesi konusunda girişimde bulunduğu açıklandı.

Norveç Filistin Komitesi Başkanı Kathrine Jensen ise bombardımanın durdurulması, Gazzelilere yönelik ablukanın kaldırılması gerektiğini söyledi.

Ayrıca yerel medya, İsrail'in Gazze'ye saldırmasına rağmen, Norveç hükümetinin ülkedeki Filistinli sığınmacıları zoraki sınır dışı ettiğini, bunun durdurulması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku