BURSA HABERLERİ:
Sultanlar Yarı Finalde!
Maça etkili başlayan Büyükşehir’in Sultanları ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. İlk teknik molanın sonrasında savunmada zaaf gösteren yeşil-beyazlılar, İspanyol rakibinin etkili hücumlarına karşılık veremeyince 13-16 geriye düşse de farkı kapatıp öne geçmeyi bildi ve ilk seti 25-18 önde tamamladı.(1-0)
İkinci sette daha rahat bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi ilk teknik molayı 8-4, ikinci teknik molayı da 16-8 önde tamamladı. Hücumda oldukça etkili olan ve sert smaçlarla rakibin direncini kıran Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 25-12 kazanarak maçta 2-0 öne geçti.
Maçın üçüncü setine genç rotasyonu ile başlayan yeşil-beyazlılar bu seti de gençlerinin etkili performansıyla 25-18 önde tamamlayınca maçı 3-0 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.

İvana’ya Doğum günü Pastası
Maçın ardından yarı finale yükselme mutluluğunu taraftarıyla paylaşan Büyükşehir’in Sultanları, kendilerini desteklemeye gelen Uludağ Timsahlar Amerikan Futbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, soyunma odasında da sultanların başarılı orta oyuncusu İvana Prokopic’e sürpriz doğum günü pastası kesti.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku