BURSA HABERLERİ:
Osmangazi Belediyesi Osmek Namık Kemal Mahallesi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) Namık Kemal Mahallesi Kurs Merkezi’nde eğitim alan kadın kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı el emeği göz nuru ürünler, düzenlenen yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu. Kadınların mesleki, sosyal gelişimlerine katkı sağlamak ve üretime katılımını desteklemek amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen kursların sergisi, mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü.

Geleneksel el sanatları modern dokunuşlarla harmanlandı

Dört ana dalda eğitim alan 75 kursiyerin el nakışları, iğne oyası, soğuk seramik ve geri dönüşüm malzemelerinden ürettiği tasarımların yer aldığı serginin açılışı, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldızhan tarafından yapıldı. Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle kadınları iş hayatına kazandırmak adına her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini belirten Yıldızhan, kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik etti. Kursiyerler ise OSMEK sayesinde hem yeni beceriler kazandıklarını hem de sosyalleşerek öz güvenlerini tazelediklerini ifade ederek, sağlanan imkanlar dolayısıyla Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini iletti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku