BURSA HABERLERİ:
Osmangazi Belediyesi genç sahne oyuncularından muhteşem dönem sonu performansı

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren “Genç Sahne” tiyatro atölyesinde bir yıl boyunca eğitim alan öğrenciler, dönem sonu oyunu olarak dünyaca ünlü yazar Greg Kotis’in “Sidikli Kasabası” adlı eserini Ahmet Vefik Paşa Bursa Devlet Tiyatrosu’nda sahneledi. Yönetmenliğini Gözde Akın’ın üstlendiği müzikal oyun, Bursalı sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç yeteneklerin sahne performansı izleyicilerden büyük alkış topladı.

Sekiz aylık yoğun emeğin ardından sertifika sevinci

Toplumsal düzen ve bireyin hak arayışı gibi temaları ele alan oyunun ardından, eğitim sürecini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir tarafından takdim edildi. Yaklaşık 8 aylık yoğun bir hazırlık sürecini geride bıraktıklarını belirten yönetmen Gözde Akın, öğrencilerin özgün kişilikleriyle oyuna büyük değer kattığını ifade ederek sanata ve gençlerin kültürel gelişimine destek veren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile ekibine teşekkürlerini iletti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku