BURSA HABERLERİ:
Orhangazi'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı!

 Önceki gün Gazi Orhan Bey camiinde mevlit okutulmasıyla başlayan etkinlikler Cumhuriyet alanında yapılan kutlamalarla sürdü. Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kaymakamlığı tarafından organize edilen kutlama programı Cumhuriyet Alanı’nda yapıldı. Programa Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Savcısı Fatih Karabacak, Garnizon Komutanı Jand. Yzb. Ogün Demir siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Günün anlama ve önemini belirten konuşmayı Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yaptı. Çağlayan Orhangazi’nin düşman işgalinden kurtuluşunu anlattı. Çağlayan’ın konuşmasından lise öğrencileri tarafından şiirler okundu. Çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi ardından Orhangazi Balgöç Halkoyunları Ekibi, Cargill İlkokul ve Ortaokulu halkoyunları ekipleri gösterilerini sundu. Ardından karatecilerin spor gösterileri gerçekleştirildi ve cumhuriyet alanındaki kutlama törenleri sona erdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku