BURSA HABERLERİ:
Nilüfer'de Üniversite Adaylarına Ücretsiz Rehberlik!

 Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin rehber öğretmenleri aracılığıyla tercih yapmaya hak kazanan öğrencilere ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor.

 Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bulunan Nilüfer Kent Konseyi Binası ve Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde verilen rehberlik hizmetinden tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. 7-17 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercih sürecinde destek almak isteyen adaylar İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi rehber öğretmenleri aracılığıyla tercihlerini kolaylıkla yapabilecek.

 Üniversite sınavında başarılı olan öğrenciler son tercihlerini 17 Temmuz Perşembe gününe kadar yapabilecekler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku