BURSA HABERLERİ:
Nilüfer'de Kadir Gecesi Birlikteliği!
Kur’an-ı Kerim’in Hazreti Muhammed’e indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nde, Nilüfer’de de camiler ibadet etmek isteyenlerle doldu taştı. İslam alemi için çok kutsal bir gece olan Kadir Gecesi’nde Nilüfer Belediyesi de vatandaşlarla birlikteydi. Nilüfer Belediyesi, Selimiye Camii, Merve Camii, Mehmet Zahid Kotku Camii ve Fatih Sultan Mehmet Camii’nde ibadetlerini gerçekleştiren vatandaşlara teravih namazı sonrası tatlı ikram etti.
 
Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da 64 mahalledeki camilerin hepsinde teravih namazının ardından 45 bin kişiye tatlı ikramında bulundu.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku