BURSA HABERLERİ:
Nilüfer'de Alternatif Sinema!

 Endüstriyel sinemaya karşı ‘Sinemayı AVM’lere hapsedenlere inat, hepimiz için sinemayı yeniden yaşamın arasına katacağız’ diyerek 2011 yılında sosyal medyada kurulan Aykırı Sinema, Bursa’da Aykırı Sinema Derneği olarak varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Açılış programında Tunç Başaran’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Ozan Bilen, Nur Sürer, Füsun Demirel’in yer aldığı 1989 yapımı ‘Uçurtmayı Vurmasınlar’ filminin gösterimi yapıldı.
Başaran ve Sürer’e sinemaya katkılarından dolayı Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Aysel Okumuş ve Aykırı Sinema Derneği yöneticileri tarafından çiçek verilerek teşekkür edildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku